Október 25.

 

Az idősek köszöntése.

 

 

Az Idősek Hónapja alkalmából kétszer telt meg az Idősek Klubjának ebédlője mosolygó arcú vendégekkel. Az első alakalommal  Markó Jánosné intézményvezető köszöntötte a meghívottakat, versekkel, apró történetekkel, vetítéssel, egy kis nosztalgikus videózással tette emlékezetessé a napot. Volt finom ebéd, megtűzdelve még finomabb süteményekkel. Volt zene, tánc, mulatság, voltak jóízű beszélgetések, bolondozások. Az intézményvezető saját készítésű ajándékkal lepte meg az idős embereket. Jelenlétével megtisztelte a rendezvényt községünk polgármestere Zsebics Ilona és Bukros Noémi Linda jegyző, akik szintén meglepetés ajándékkal kedveskedtek mindenkinek. Második alkalommal a bátyai óvoda gyermekei adtak műsort, énekeikkel, verseikkel, táncaikkal aratva sikert, mosolyt csalva az arcokra.

 

 

(Album a Galériában)

Május 3.

ANYÁK NAPJA A KLUBBAN.

 

 

 

Kedves, jó hangulatban telt délelőttön  köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat az Idősek klubjában. Az intézményvezető prezentációval egybekötött ünnepi szavai, a meghívott vendégszereplő szívhez szóló dala csalt könnyeket a szemekbe. Kedves vendéglátás, apró meglepetés ajándék tette emlékezetessé a résztvevők számára az együtt eltöltött órákat.

 

 

(Fotók a Galériában)

 

Március 08.

 

Nő napi hangulat!

 

 

A hölgyek sütivel, a férfiak virággal készültek az Idősek Klubjában a hangulatos házi ünnepségre, melyen köszöntötték, ünnepeltek a lányokat, asszonyokat.Vidám hangulatú, kellemes délelőttöt tölthettek együtt a klub tagjai, a vendégek és természetesen a dolgozók.

 

 

(Fotósorozat a Galériában)