Február 3.

Önkormányzat hírei:

 

Felhívás!

Az önkormányzat felhívja a kutyatulajdonosok figyelmét, hogy biztosítsák az állatok ingatlanon belüli tartását! Sokan félnek, sokan pedig azon bosszankodnak, hogy idegen kutyák kárt tesznek mások ingatlanán belül. Sajnos olyan is előfordult, hogy harci kutyák támadtak meg és pusztítottak el házőrzőket., veszélyeztettek embereket. Pedig csak egy kis figyelem és fegyelem kellene ahhoz, hogy Bátyán ez a probléma megszűnjön. Mindig minden rajtunk embereken múlik! Ettől lenne egyszerű sok sok probléma megoldása! Akkor miért nem tesszük?

 

Ajánlás!

 

Szép, különleges és igényes kiadványra szeretnénk felhívni az olvasni szeretők figyelmét. Akiket érdekel mindaz, ami hazánkban híres- neves esemény, vagy személy, egy-egy kiugró büszkesége nemzetünknek, annak ajánljuk a "MAGYAR KRÓNIKA" c. kiadványt. Politikamentes! Tavaly óta minden hónapban megküldi a kiadó az önkormányzatnak, amit a jövő héttől kezdve átadunk a könyvtárnak. Így bárki hozzáférhet a gyönyörű színes képeket és szórakoztató írásokat tartalmazó kiadványhoz. Keressék és olvassák, érdemes!

 

Tisztelt Bátyaiak!

Ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit főleg az ügyfeleimet, hogy 2017. január 23. nappal  a bátyai családsegítő munkámat befejeztem. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a bizalmat. Remélem minden tőlem telhető segítséget megtudtam adni azoknak, akik hozzám fordultak.

A leendő utódomhoz is forduljanak bizalommal.

Mindenkinek jó egészséget és minden jót kívánok:Gyüre Szilvia

A családsegítői állás betöltéséig Markó Jánosné látja el a feladatokat.

 

Meghívó!

A bátyai Horvát Nemzetiségi Önkormányzat szeretettel meghívja Önt a RÁC PRÉLÓ-ra , melyet 2017. február 11-n 19 órakor rendez Bátyán a Faluházban!

Fellépnek: az Általános Iskola tanulói és a bajai "Zlatna grana" tánccsoport.

Zene: a garai Bácska tamburazenekar.

Belépő: 1500 Ft, vacsorával 3000 Ft.

Asztalfoglalás február 8-ig: 06-30-304-2313

Szeretettel várjuk!

 

Meghívó!

Szeretettel hívunk és várunk a már hagyománnyá vált farsangbúcsúztató, hordósiratás-bőgőtemetés című szórakoztató, jótékonysági bálunkra.

Helye: Faluház, Bátya.

Időpont: 2017.február 25. szombat.

Vendégvárás mézes pálinkával 17 órától.

Fellépnek:Hagyományőrző Népdalkörök, Néptánc csoportok.

Meglepetésnek szánjuk a Rozmaring Népdalkör szórakoztató fellépését este 10 óra után és az azt követő agapé felszolgálását.

Belépődíj: 3000 Ft.

Belépőjegy vásárolható és bővebb információ kapható:

Szarvas Lajosné Tercsinél, Bátya Kossuth L.u.21. telefon:06-78-468-241

A tombolához felajánlott tárgyakat köszönettel elfogadjuk.

 

Tisztelettel:BHHN Egyesület Rozmaring Népdalkör