Szeptember 9.

 

"TE IS LEHETNÉL"

 

 

A bátyai Egészségügyi és Szociális Intézmény Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata, valamint a Védőnői Szolgálata Gyüre Szilvia családsegítő, és Prohászkáné Koch Hajnalka védőnő a kalocsai szervezők felkérésére vettek rész a Kalocsán megrendezett "Te is lehetnél", a sérült és egészséges emberek találkozóján mint segítők. A részvevők változatos programokon vehettek részt. A bátyai segítők kresz pályával, teszt lapokkal, a biztonságos közlekedésről való ismeretanyaggal várta a csoportokat.

Köszönjük a munkájukat, mellyel hozzájárultak a rendezvény sikeréhez.

 

(Fotók a Galériában)

 

Június 27.

 

Nyári tábor!

 

 

A bátyai Egészségügyi és Szociális Intézményének Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálata Gyüre Szilvia és Prohászkáné Koch Hajnalka vezetésével egy hetes nyári táborozást szervezett a bátyai Faluházban és könyvtárban. A hétfőtől péntekig tartó tábor mindennap új téma feldolgozással várta a gyermekeket. A játékos elméleti foglalkozások témai voltak pl. helyes magatartási formák az iskolában, otthon, közterületen, mindennapi testmozgás fontossága, kötetlen beszélgetés a vadon élő állatokról, helyes közlekedési normák. Kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, versenyek, kresz pálya tette még változatosabbá a programot. A gyermekek a támogatók és a segítők jóvoltából minden nap finom reggelit és ebédet kaptak. Volt gyümölcs, süti, kalács , minden mi szem szájnak ingere.

Köszönjük szépen minden kedves támogató és segítő munkáját!

 

(Fotó sorozat a Galériában)

 

Március 12.

 

 

Gyüre Szilvia családsegítő, és Prohászkáné Koch Hajnalka védőnő vezetésével tavaszi játszóházon vehettek részt a meghívott bátyai gyermekek a könyvtárban. A kellemes és jó hangulatú délelőttön gyönyörű munkák születtek, melyeket a résztvevők hazavihettek magukkal az otthoni húsvéti készülődéshez adva kétkezi munkájukat. Apró ajándékokkal, süteményekkel, mesefilmvetítéssel is tarkított rendezvényt köszönjük szépen a szervezőknek, a támogatóknak.

 

 

(Fotósorozat a Galériában)