Október 25.

 

 

Markó Jánosné intézményvezető meghívásának eleget téve köszöntötték óvodásaink az Idősek klubjában a gondozottakat és a meghívott vendégeket. Kedves dalos, táncos, versekkel tűzdelt műsorukat nagy tapssal köszönték meg az idős emberek.

Felkészítő óvodapedagógus: Szijártó Józsefné és Tóthné Markella Noémi.

 

(Fotók a Galériában)

 

Október 15.

 

Megérkezett az adomány Bátyára!

 

 

Barátságosan megterített asztal, vendégeket váró széksorok és színpad a bátyai Faluházban. A falak mentén gyönyörű gyermek bútorok, telis-tele babákkal, autókkal, fejlesztő és ügyességi játékokkal, torna szerekkel. A színpad előtt aprócska faszékek várakoznak. Kint a helyükön felvették a szolgálatot a polgárőrök  kis rádióikkal, lezárásra készen a kalocsai , a dobosi és a bajai utat. Érezhető az izgalommal teli várakozás. A várakozás , mely telítve van köszönettel, hálával, gyermeki mosollyal. A vendégek pontosan érkeznek a bajai kanyar felől, mint csillogó pontok jelennek meg sorban, sorban és sorban. Ők hozták a falu kis óvodásainak a sok sok ajándékot, visszafogott szerénységgel, önzetlenséggel, szeretettel ötvözve. Ők a motoros nénik és bácsik, a BMW Motoros Túraklub Magyarország csapata, Petrich Ákos elnök vezetésével. Hosszú hónapok egyeztető munkája előzte meg a napot, melyen átadhatták a gyermekeknek a 870 ezer Ft értékű "ajándék csomagot", mely összeg a klubtagok felajánlásaiból vált kézzel fogható valósággá. Zsebics Ilona köszöntő, és köszönő szavai után az óvodások dalos, táncos műsorral kedveskedtek a közel 50 fős motoros csapat tagjainak, vezetőségének. Az intézményvezető asszony, Decsák Ferencné az óvoda, és az óvodások nevében emléklapot adva át fejezte ki igaz háláját az elnök úrnak, valamint a klub tagjainak. A szíves vendéglátás után szinte pillanatok alatt váltak láthatatlanná, maguk mögött hagyva a   segítőkészség, az örömszerzés feledhetetlen élményét.Köszönjük szépen.
(Kalocsai Néplap (XCV.) XXVIII. évfolyam 44. szám) 2016. november 4.

H.-né G.E.

 

 

Május 16.

 

 

Az óvodások színvonalas, szép műsorral köszöntötték a Csemete Napon az újszülötteket, a szüleiket, a vendégeket.

Köszönjük szépen a felkészítő óvodapedagógusok és  a gyermekek munkáját.

 

(Fotók a Galériában)

 

 

Március 14

 

Jótékonysági bál!

 

Az óvoda dolgozói és az SZMK szervezésében megrendezett bál bevételét az óvoda felújítására, új szőnyegek vásárlására fordítják, hogy a bátyai gyermekek még szebb, ízlésesebb környezetben élhessék óvodai életüket.

Köszönjük a szervezők munkáját, és a támogatók önzetlen segítségét.

 

Ízelítő a bálból, a "HŐS apukák" nagyszerű előadása:

 

 

Itt is elérhető:

https://www.youtube.com/watch?v=J97_mJR1ELQ&feature=youtu.be